Monday, January 4, 2010

PERMATA HIJRAH

Permata Hijrah Enterprise telah diasaskan oleh dua orang Tabib yang berasal dari Kelantan iaitu Ustaz Mohd Ali dan Ustaz Zulkifli Dollah. Mereka berdua telah menemui satu rahsia khazanah alam untuk perubatan mata yang sangat berkesan hasil dari kajian berlandaskan kitab-kitab lama dan digabungkan dengan kaedah Sains Moden.

Produk-produk yang dihasilkan oleh Permata Hijrah memang tidak dapat diragui lagi di mana ia bukan sahaja mendapat sambutan yang tinggi, malah pengguna telah berpuashati dengan produk yang dihasilkan oleh kami.

Produk-produk ini telah terbukti kemujarabannya dalam menyelesaikan pelbagai jenis penyakit dalaman & luaran. Produk Permata Hijrah dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Produk-produk Permata Hijrah telah dihasilkan dengan menggunakan ramuan yang bermutu tinggi,halal,bersih dan telah diadun dengan menggunakan formula yang sangat teliti.Ianya tidak mempunyai bahan kimia,tidak memabukkan serta boleh meneutralkan bahan kimia.Kini,setiap produk kami telah mendapat sambutan yang sangat tinngi dan kami telah mempunyai pengedar bukan sahaja hampir dikeseluruhan Malaysia,malah juga di Brunei dan Singapura.

CUBALAH PRODUK KAMI... ANDA TIDAK AKAN MENYESAL.... SATU PENEMUAN BARU GABUNGAN TRADISIONAL DAN SAINS MODEN OLEH DUA ORANG TABIB YANG TELAH TERBUKTI KEAMPUHANNYA MELALUI TESTIMONI-TESTIMONI YANG MENAKJUBKAN... INSYAALLAH....

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersama Permata Hijrah..... Kepuasan Anda Kejayaan Kami..


Toner mata yang dihasilkan dari formula air zam-zam, air suling yang bermutu tinggi, mutiara dalam laut, herba & karangan laut. Ianya tidak memedihkan mata dan boleh menyejukkan, menyegarkan, menyihatkan mata dan membantu merawat masalah mata. Tidak mempunyai bahan kimia dan tidak memabukkan serta boleh meneutralkan bahan kimia.


Toner Mata Pearl Extract VI (Biru)
RM 12.90(10ml)
RM 12.90 (10ml)


Untuk cuci mata, gatal mata, berair mata, ketumbit dan mengeluarkan habuk dalam mata


Toner Mata Pearl Extract V (Pink)
RM 29.90 (15ml)

Untuk peringkat permulaan rabun. Untuk mengurangkan "POWER" kaca mata, masalah rabun dekat dan jauh dan mencairkan selaput lendir yang tumbuh di dalam mata dengan izin ALLAH .....


Toner Mata Pearl Extract III ( Set Siang & Malam )
RM 59.90 + RM 59.90 (15ml + 15ml)
Boleh 2 kali bayarUntuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi.

Toner Mata Hitam = Untuk kegunaan malam
Toner Mata Hijau = Untuk kegunaan siangToner Mata Pearl Extract II (Merah)
RM 189.90 (115ml)
RM189.90(115ML)
Boleh 2 kali bayar
Masalah rabun malam, rabun ayam, masalah silau mata yang serius, masalah urat saraf mata yang serius, masalah retina rosak, masalah kornea koyak, masalah katarak yang lebih serius, masalah saluran air mata tersumbat, masalah kekeringan airmata, masalah mata yang sangat letih, masalah rabun dekat & rabun jauh yang lebih serius, masalah rabun yang disebabkan oleh penyakit kencing manis yang serius, mengurangkan "POWER" kaca mata yang melebihi 400 ke atas, mencairkan selaput lendir, menguatkan kembali urat saraf mata yang sangat lemah disebabkan laser atau pembedahan. Dengan izin ALLAH, insyaAllah sembuh dan tidak perlu di bedah atau laser dan tidak perlu berkaca mata lagi. InsyaAllah....


Toner Mata Pearl Extract I (Putih)
RM 599.90 (75ml)
Boleh 2 kali bayar


Special..Paling Terbaik!! Sudah Terbukti!! Masalah silau mata....Insya Allah dengan izin Allah Ta'ala ramai yang telah sembuh!! Masalah katarak... InsyaAllah dengan izin ALLAH Ta'ala ramai yang telah sembuh tak perlu dibedah/laser. Masalah rabun yang disebabkan oleh kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata telah ramai yang dapat melihat tanpa memakai kaca mata. INSYAALLAH DENGAN IZIN ALLAH TA'ALA.

Jus Bilberry (70ml x 6botol)
RM 79.90 (6 botol)


Kajian Saintifik mendapati bilberry sangat baik untuk kesihatan mata dan kaya dengan antioksidan untuk melindungi mata daripada bahaya sinar matahari, komputer, pencemaran alam dan sebagainya.

KLIK SINI : TESTIMONI

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja.

Nama Penuh Anda
Alamat Email Anda
No.Telefon Anda
Alamat Surat Menyurat
Masa Pembayaran
Tarikh Pembayaran
Bukti Transaksi Pembayaran
Jenis Produk
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ] [ What's This? ]


0 comments:

Post a Comment